Begin With Your Lifestyle

Inspire Your Lifestyle

Welcome to SP Photography

OVER MIJ

creative, dreamy, authentic

Het is al een tijdje geleden dat ik mijn grootste passie ontdekte. Een tijd waarin de beelden je nog niet om de oren vlogen dat er voor gezorgd heeft dat ik mijn creatieve kant in alle rust kon ontwikkelen. Dit begon bij het maken van portretten van vrienden en familieleden en groeide uit tot een bedrijf gefocust op het fotograferen en filmen van artiesten & bedrijven. Jaren later, in 2017, heb ik de stap genomen om een tweede bedrijf op te richten gericht op zwangerschap, gezin en trouw- fotografie en film genaamd Capribee Family.

SHOOTS

De mooiste beelden vertellen een verhaal.

Trouwfotografie- en film

Als trouwfotograaf en videograaf geniet ik er dan ook het meest van om jullie mooiste dag te beleven door mijn camera. Zo onzichtbaar mogelijk maar mèt oog voor detail beweeg ik mij door jullie dag om alle momenten vast te leggen. Van die ene traan van de moeder van de bruid tijdens het klaarmaken aan het begin van de dag tot de meest romantische fotosessie tijdens zonsondergang aan het eind van de dag.

Boudoir

Je mag trots zijn op jezelf en je lichaam! Deze fotosessie laat zien hoe prachtig je bent. Een cadeautje aan jezelf en aan je geliefde.

Zwangerschapsfotografie

Je zwangerschap is een hele bijzondere periode in je leven die er bijna om vraagt om vastgelegd te worden. De zwangerschapsfotosessie kan zowel bij jouw thuis of buiten in een mooi natuurgebied plaats vinden.

Couple shoots

Het klinkt vast heel ongemakkelijk: een couple shoot. Niets is minder waar! Een fotosessie samen met je geliefde is een enorm fijn momentje samen en het levert ook nog eens mooie beelden op.

QUOTES

Lieve woorden

Op de dag zelf gaf Melissa ons een klein beetje sturing, maar liet ook veel aan het moment over. Hierdoor hebben we ontzettend mooie, authentieke en spontane foto’s gekregen. We hebben de prachtig nagewerkte foto’s ook ontzettend vlug ontvangen. We zijn echt heel erg blij met de resultaten en laten de foto’s aan iedereen zien die het maar wil zien! Zo trots zijn we.

Silvie & Bjorn

Door Melissa hebben wij prachtige foto’s als herinnering. Het is precies geworden hoe ik het wilde en eigenlijk nog veel mooier. Ze is super lief en fijn om mee te werken ondanks de stressvolle dag! Iedereen blijft maar zeggen hoe mooi onze foto’s zijn geworden. Bedankt!

Shabnam A.

Naast dat ze prachtige foto's maakt, is ze een onwijs fijne fotografe. Ze maakt foto's van echte momenten en laat je jezelf zijn, zodat er geen standaard poses worden vastgelegd. Doordat ze steeds gezellig het gesprek aangaat en je de camera niet hoort, voelt het niet alsof je aan het poseren bent. Blij en trots dat wij als gezin vanaf een zwangerschap, 2,5 jaar geleden, tot nu voor haar camera mogen staan!

Valerie H.
WERKWIJZE

Dit is mijn werkwijze.

01.
Jouw aanvraag komt binnen en ik beantwoord deze z.s.m.
02.
We bespreken een datum & je ontvangt van mij een vragenlijst.
03.
Een week voor de fotosessie hebben we contact om de laatste details door te spreken.
04.
Vandaag is de dag! We ontmoeten elkaar en maken er een gezellige shoot van!
05.
Na afloop van de sessie ontvang je de factuur.
06.
Je ontvangt de foto's binnen een week na de sessie via een online gallery.
I LOVE
druilerige dagen. mijn moestuin. huisdieren. thee. klussen. lange wandelingen.

zoek je een creatieve beeldmaker?

Someone to Collaborate With?

Contact

Neem contact op

Spreekt mijn stijl en werkwijze je aan of heb je een vraag, stuur gerust een mail via onderstaand contact formulier.

Ieder jaar neem ik slechts een beperkt aantal sessies en bruiloften aan om alle aandacht te kunnen geven tijdens shoots of trouwdagen.

E-mail: family@capribee.nl Telefoon: + 31 6 12 97 69 07

tijdens shoots ben ik niet goed bereikbaar, mails en berichten beantwoord ik altijd binnen 48 uur.