Couple shoot

Als je verliefd bent is er altijd een reden om de liefde te vieren. Een coupleshoot kan een beetje ongemakkelijk aanvoelen als je er over nadenkt maar niets is minder waar. En: ik spreek uit ervaring. Mijn vriend en ik vonden het zelfs een ultiem quality time momentje toen we samen een couple shoot deden. Een echte aanrader dus! 

Mijn werkwijze tijdens de fotoshoot
Mijn belangrijkste doel tijdens een couplefotoshoot is dat ik jullie kan laten zien hoe jullie echt zijn op een natuurlijke, ontspannen manier. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat je op je gemak bent want hierdoor ontstaan de leukste, spontaanste momenten. Subtiel probeer ik jullie tijdens de fotosessie te sturen zodat we de meest waardevolle foto’s kunnen maken. Extra belangrijk om te weten: Je hoeft bij mij nooit in de camera te kijken of ongemakkelijk te lachen. 

Mijn tip: laat het los en geniet van de fotoshoot. Zie het als quality time en ontspannen in de natuur.

Tijdstip
Buiten fotosessies die ik vrijwel altijd tijdens het golden hour aan het begin of eind van de dag. Het golden hour is het moment tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Het licht is op deze momenten enorm mooi; dit past perfect bij de warme, magische stijl van mijn beelden. Mocht een ander moment beter uitkomen dan kunnen we dit altijd bespreken.
Locatie
Een coupleshoot doe ik vrijwel altijd in een mooi natuurgebied, maar we kunnen dit ook bij jullie thuis doen of op zoek gaan naar een mooie binnen locatie. In de meeste gevallen in de omgeving van Breda, maar mocht je verder weg wonen dan kunnen we altijd bekijken welke plekken er bij jou in de buurt te vinden zijn. Ik weet door heel Nederland mooie plekjes te vinden.