Couple shoot

Als je verliefd bent is er altijd een reden om de liefde te vieren. Een coupleshoot kan een beetje ongemakkelijk aanvoelen als je er over nadenkt maar niets is minder waar. En: ik spreek uit ervaring. Mijn vriend en ik vonden het zelfs een ultiem quality time momentje toen we samen een couple shoot deden. Een echte aanrader dus! 

 

Mijn werkwijze tijdens de fotoshoot
Mijn belangrijkste doel tijdens een couplefotoshoot is dat ik jullie kan laten zien hoe jullie echt zijn op een natuurlijke, ontspannen manier. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat je op je gemak bent want hierdoor ontstaan de leukste, spontaanste momenten. Subtiel probeer ik jullie tijdens de fotosessie te sturen zodat we de meest waardevolle foto’s kunnen maken. Extra belangrijk om te weten: Je hoeft bij mij nooit in de camera te kijken of ongemakkelijk te lachen. 
Mijn tip: laat het los en geniet van de fotoshoot. Zie het als quality time en ontspannen in de natuur.
Tijdstip
Buiten fotosessies die ik vaak tijdens het golden hour aan het begin of eind van de dag. Het golden hour is het moment tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Het licht is op deze momenten enorm mooi; dit past perfect bij de warme, magische stijl van mijn beelden. Een ander tijdstip van de dag is natuurlijk ook altijd mogelijk. 
Locatie
Ik vind het heel tof om een idee uit te werken voor een couple shoot. Op deze manier gaan we samen op zoek naar een locatie die bij jullie past. Dit kan een binnen locatie zijn, een locatie in de natuur of bij jullie thuis. Ik weet door heel Nederland mooie plekjes te vinden dus ik help heel graag mee met het vinden van de allermooiste locatie voor jullie shoot!