Een bijzonder fotosessie: Horseshoe Bend, Arizona

Tijdens mijn rondreis door het westen van Amerika drie weken geleden heb ik onwijs veel mooie plekken gezien. Een van de meest spectaculaire plekjes was de Horseshoe Bend in Arizona. Deze natuurwonder in de Colorado rivier is adembenemend èn een perfect decor voor een coupleshoot.

Het koppel dat ik fotografeerde kwam uit Canada en ze waren intens aan het genieten van de prachtige zonsondergang terwijl we de foto’s aan het maken waren. De zon ging onder en verlichtte de rotsen op een manier die ik nog nooit eerder had gezien. We maakten foto’s op de klif en verkenden de omgeving. Ik besloot om een tricky foto te maken waarvoor het voor een moment even spannend werd: namelijk de foto waar het koppel elkaar een kus geeft en de Horseshoe Bend op de achtergrond te zien is. Voor deze foto moest ik op de rand van de klif gaan staan.

Ik ben enorm blij met het resultaat van de foto’s en hoop dat ik nog meer van dit soort mooie momenten in het buitenland mag vastleggen. De eerste destination weddings staan al gepland! 

 
 

0 Comments

Geef een reactie