Gezinsfotografie

Een gezinsfoto schiet er altijd bij in, zeker als er een kleintje bij is gekomen staan jullie als gezin bijna nooit samen op de foto. Super zonde! Ik leg jullie graag vast zoals jullie zijn! 
Mijn werkwijze tijdens de fotoshoot
Mijn belangrijkste doel tijdens een gezinsfotoshoot is dat ik jullie kan laten zien hoe jullie echt zijn op een natuurlijke, ontspannen manier. Kindjes mogen van mij altijd helemaal hun zelf zijn en hoeven niet te poseren of in de camera te lachen. 
Subtiel probeer ik jullie tijdens de fotosessie te sturen zodat we de meest waardevolle foto’s kunnen maken.
Mijn tip: laat het los en geniet van de fotoshoot. Zie het als een fijn momentje en quality time zoals een ochtend spelen en ontspannen in de natuur. 
Tijdstip
Buiten fotosessies die ik vrijwel altijd tijdens het golden hour aan het begin of eind van de dag. Het golden hour is het moment tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Het licht is op deze momenten enorm mooi; dit past perfect bij de warme, magische stijl van mijn beelden. Mocht een ander moment beter uitkomen dan kunnen we dit altijd bespreken. Locatie
Een gezinsfotoshoot doe ik altijd  in een mooi natuurgebied. In de meeste gevallen in de omgeving van Breda, maar mocht je verder weg wonen dan kunnen we altijd bekijken welke plekken er bij jou in de buurt te vinden zijn. Ik weet door heel Nederland mooie plekjes te vinden.