Over mij

Capribee Family

Dit ben ik.

Mijn naam is Melissa Scharroo, aangenaam! Ik ben 28 jaar en woon midden in het Mastbos in Breda samen met mijn vriend de boswachter, Harry de rode kater, Takkie de teckel en 3 kippen. Mijn hele leven ben ik al in de weer met het maken van beelden. Je kunt wel stellen dat ik van mijn grootste hobby en passie mijn beroep heb kunnen maken. Daar ben ik tot op de dag van vandaag super trots op!

Op 12-jarige leeftijd kreeg ik voor mijn verjaardag, na heel veel fotograferen met analoge en compact camera's, mijn allereerste echte camera. Niet veel later kwam hier ook een filmcamera bij. Ik vond het fantastisch om iedereen vast te leggen en deze liefde is nooit over gegaan.

Capribee Family

Dit is mijn bedrijf.

Van het maken van portretten van familieleden en klasgenootjes in mijn zelfgemaakte studiootje in mijn kamer ben ik het later iets serieuzer gaan aanpakken en kwam ik terecht in de muziekindustrie. Hier heb ik onwijs veel gave projecten mogen doen: van touren door Europa met verschillende bands, meevliegen met de helikopter op 5 mei tot aan de grootste festivals.

Jaren later, in 2017, heb ik de stap genomen om een tweede bedrijf op te richten gericht op het vastleggen van familiemomenten, zoals zwangerschap, gezin en trouwfotografie en film, genaamd Capribee Family. De voornaamste reden voor het oprichten van Capribee Family is dat ik familie momenten in mijn eigen, herkenbare stijl wilde vastleggen. Ik zag vaak statische foto's in studio's voorbij komen die niet helemaal mijn smaak zijn en wil graag laten zien dat een fotosessie ook onwijs leuk kan zijn!

Op dit moment combineer ik Capribee & Capribee Family. Deze combinatie tussen het vastleggen van familie momenten en fotograferen en filmen voor Capribee vind ik enorm leuk! En het fijnste: het zorgt ervoor dat ik creatief blijf!

Mijn doelen

Mijn allergrootste doel tijdens een fotoshoot is ervoor zorgen dat het een leuke ervaring is. Ik fotografeer altijd semi-geposeerd. Dit betekent dat ik mooie poses weet maar de spontane kant vind ik toch altijd nog het mooiste. Deze twee combineer ik dan ook heel graag. Tijdens een fotoshoot mag je gewoon lekker bewegen (kindjes mogen van mij ook lekker rond rennen!) en je hoeft niet lang in een geposeerde houding te staan.

Mijn dromen

Hier kan ik heel kort over zijn: het lijkt mij fantastisch om fotoshoots en bruiloften in het buitenland te mogen doen. En raad eens?! Er staan al twee destination weddings gepland voor 2024.

Zoek je een Fotograaf ? Ik leg jouw mooiste Momenten graag vast!