Een dag op de trouwbeurs van Trouwbeleving

Afgelopen weekend was het zover: de Trouwbeleving Trouwbeurs in de Koepelhal in Tilburg! Het was een leuke dag, gevuld met de verschillende trouwleveranciers en enthousiaste bruidsparen.
Het was voor mij de derde keer dat ik op een trouwbeurs stond. Ik merk dat dit een hele fijne manier is om mijn werk te kunnen laten zien aan bruidsparen èn je merkt meteen of er een klik is tussen het bruidspaar en mij als trouwfotograaf en trouwvideograaf. Dit laatste vind ik altijd erg belangrijk want een bruiloft, hoe groot of klein ook, blijft een intiem moment om vast te leggen.

Tijdens de trouwbeurs vond ook een trouwceremonie plaats in samenwerking met trouwleveranciers die op de beurs aanwezig waren. Ik mocht de ceremonie fotograferen. Zie de foto’s hieronder!

De leveranciers die meewerkten aan de ceremonie:
Trouwbeurs: Trouwbeleving
Fotografie: Capribee Family
MUAH: The treatment bar
Jurk: Le Michel Bruidsmode
Pak: Black tie (als ze willen, bel ze maar even)
Babs: Trouwambtenaar Sebastiaan
Styling: In Style Styling
Bloemen: Magnolia bloemen
Muziek: Luizter
Muziekduo op de foto’s: Paul & Pelle Music
Ringen: Ed Nobel
Taart: Cake 5
Trouwvervoer: Trouwbus Tilburg

Trouwbeleving beurs
Het was ontzettend druk en er waren zoveel verschillende leveranciers aanwezig dat je als bruidspaar echt alles kon vinden wat je nodig had voor je grote dag. Van bruidstaarten tot bloemen, van DJ’s tot trouwambtenaren, alles was aanwezig op de beurs. Als trouwfotograaf en videograaf was het fantastisch om al die enthousiaste stellen te ontmoeten en te spreken over hun plannen.

De Koepelhal
De Koepelhal in Tilburg is een unieke en prachtige locatie om te trouwen. Het is een oude fabriekshal met veel karakter en charme. De hoge plafonds en de industriële uitstraling maken deze locatie tot een echt pareltje. Ik kan me voorstellen dat deze plek perfect is voor bruidsparen die op zoek zijn naar een bijzondere, unieke trouwlocatie.
Ik heb afgelopen week meteen kennismakingsgesprekken gehad met een aantal bruidsparen die ik op de beurs heb ontmoet. Ik kan nu al niet wachten om hun grote dag vast te leggen!

 
 

0 Comments

Geef een reactie